Contact

Calculator feng shui

Calculatorul Stelelor Zburătoare (玄空) Feng Shui este sofisticat și dinamic și folosește teorii specifice bazate pe spațiu și timp pentru a calcula mișcările și schimbările energiilor intangibile din jurul nostru.

Acest lucru ne ajută să determinăm prosperitatea și starea de bine a unei clădiri. Teoria Stelelor Zburătoare implică calcularea Hărții Natal pentru o clădire și urmărirea influențelor în timp. Este singura tehnică care are capacitatea de a examina apariția evenimentelor în casa ta și de a dezvălui potențialul său trecut, prezent și viitor. Acest lucru permite unui consultant Feng Shui să analizeze calitatea energiilor și influențelor care afectează în prezent casa ta și să le manipuleze în avantajul tău.

Testimoniale

"Apreciem în mod deosebit claritatea și transparența informațiilor oferite în cadrul serviciilor de Feng Shui. Prin abordarea personalizată adaptată nevoilor mele, spațiul meu de locuit a devenit un adevărat sanctuar de bine”
Alexandrina Dadu
Manager
“Alegerea acestui specialist a fost cu adevărat inspirată, iar aplicarea principiilor și sfaturilor practice a adus o transformare completă în atmosfera locuinței. Recomand cu încredere pentru oricine caută o schimbare pozitivă în viața lor!"
Apostu Adriana
Account manager
"Multumim pentru sinceritatea și claritatea informatiilor Feng Shui. Delia a transformat locuința mea într-un spațiu armonios și personalizat. Am făcut o alegere înțeleaptă pentru o schimbare pozitivă în viața de zi cu zi!"
Radu Theodorescu
Manager devânzări