Contact

Astrograma natală BaZi

Descoperă harta natală, o hartă astrală personalizată care oferă indicii profunde despre personalitatea ta, talentele naturale și direcțiile favorabile pentru evoluția ta în viață și carieră. Coloanele Destinului aduc în lumină aspecte esențiale ale vieții tale, dezvăluind influențe și pattern-uri care pot ghida alegerile tale. Găsirea poziționării ideale în armonie cu aceste informații te poate ajuta să strălucești în toate aspectele vieții tale, valorificându-ți potențialul maxim în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională.

În astrologia chineză, harta noastră reprezintă un ghid al potențialului și posibilităților tale. Extinderea conștientizării tale este cheia către succesul personal. Cunoscându-ți punctele forte și slăbiciunile, poți lua decizii conștiente pentru a genera schimbări pozitive.

Astrogramele noastre reprezintă hărți pentru evoluție și materializarea viselor noastre. Misiunea mea este să transform aceste planuri în realitate, ghidându-te pas cu pas către exprimarea potențialului tău creativ.

Astrogramele celor 4 Stâlpi ai Vieții / Ba Zi sunt hărți personale.

Optează pentru O Perspectivă Mai Bună, pentru Alegeri Mai Bune. Știința celor 4 Stâlpi ai Vieții / Ba Zi gravitează în jurul teoriei Elementelor. Bazându-ne pe această analiză, putem evalua potențialul și succesul, având în vedere energia cosmică din momentul nașterii.

Timpul evoluează în cicluri. Prin înțelegerea trecutului nostru – astrogramele celor 4 Stâlpi ai Vieții / Ba Zi – identificăm caracteristicile noastre, gestionăm așteptările și luăm decizii informate, adaptându-ne la potențialul pozitiv. Putem anticipa tendințele în viața noastră.

Conștientizarea este esențială pentru schimbare. Înțelege-ți capacitățile în 2024 pentru un an de succes.

Astrograma natala BaZi

Fiecare coloană a datei de naștere simbolizează un aspect distinct al vieții individului. Anul nașterii dezvăluie aspecte legate de sfera socială, relațiile cu membrii familiei extinse și prietenii. Luna nașterii oferă detalii privind parcursul în carieră, dinamica relațiilor cu superiorii și colegii de muncă, precum și influența părinților. Ziua nașterii reprezintă esența personalității individului și interacțiunea sa cu partenerul de viață, în timp ce ora nașterii indică aspirațiile, visele și modul de interacțiune cu subordonații și copiii proprii.

Individul este influențat și modelat de univers și de energiile acestuia încă din momentul nașterii. Studiul destinului implică înțelegerea a ceea ce poate fi controlat și a limitelor pe care le implică condiția umană.

Cu toate acestea, se consideră că viața individului nu este exclusiv determinată de influența destinului. Deși destinul propriu-zis este considerat imutabil, se crede că norocul este într-o perpetuă schimbare pe parcursul existenței. Anumite perioade pot aduce condiții favorabile, conducând la o viață armonioasă, pe când altele pot fi caracterizate de provocări și obstacole.
Astrogramele pot fi privite ca instrumente de navigare în viață. Dacă ne imaginăm individul ca pe un vas, destinul său poate fi considerat cursul acestui vas, imposibil de modificat. Cu toate acestea, norocul reprezintă vânturile și valurile ce influențează cursul acestui vas. știind când să profităm de condițiile favorabile și când să navigăm cu precauție în fața provocărilor, putem optimiza traseul nostru și ne putem adapta în mod eficient la schimbările ce survin pe parcursul vieții.

Descoperă tainele astrologiei chineze BaZi și găsește calea către echilibrul și succesul personal! Prin înțelegerea astrogramei tale BaZi, vei fi ghidat să-ți descoperi potențialul și să-ți maximizezi oportunitățile. Îndrăznește să explorezi și să înțelegi profunzimea astrologiei BaZi și vei fi surprins de lumina pe care o aduce asupra destinului tău. Apelează la cunoașterea și înțelepciunea milenară a BaZi pentru a-ți modela viitorul în conformitate cu aspirațiile tale! 

Testimoniale

"Apreciem în mod deosebit claritatea și transparența informațiilor oferite în cadrul serviciilor de Feng Shui. Prin abordarea personalizată adaptată nevoilor mele, spațiul meu de locuit a devenit un adevărat sanctuar de bine”
Alexandrina Dadu
Manager
“Alegerea acestui specialist a fost cu adevărat inspirată, iar aplicarea principiilor și sfaturilor practice a adus o transformare completă în atmosfera locuinței. Recomand cu încredere pentru oricine caută o schimbare pozitivă în viața lor!"
Apostu Adriana
Account manager
"Multumim pentru sinceritatea și claritatea informatiilor Feng Shui. Delia a transformat locuința mea într-un spațiu armonios și personalizat. Am făcut o alegere înțeleaptă pentru o schimbare pozitivă în viața de zi cu zi!"
Radu Theodorescu
Manager devânzări