Contact

Află gratuit zodia ta chinezească

Calculatorul Patru Coloane ale Destinului (八字) este un instrument științific folosit de chinezi pentru a dezvălui componentele cosmice ale fiecărei persoane. Acest sistem este utilizat împreună cu Calendarul Hsia, care înregistrează influențele elementale predominante în viețile noastre în orice moment. Analiza destinului permite unui consultant instruit să descifreze norocul unei persoane pe baza studiului datei lor de naștere. Acest lucru le permite să evalueze caracterul, aparența, comportamentul, relațiile, potențialul, realizările, sănătatea și averea ta. De asemenea, îi ajută să identifice momentul când potențialul tău într-o anumită sferă a vieții tale va atinge apogeul.

Testimoniale

"Apreciem în mod deosebit claritatea și transparența informațiilor oferite în cadrul serviciilor de Feng Shui. Prin abordarea personalizată adaptată nevoilor mele, spațiul meu de locuit a devenit un adevărat sanctuar de bine”
Alexandrina Dadu
Manager
“Alegerea acestui specialist a fost cu adevărat inspirată, iar aplicarea principiilor și sfaturilor practice a adus o transformare completă în atmosfera locuinței. Recomand cu încredere pentru oricine caută o schimbare pozitivă în viața lor!"
Apostu Adriana
Account manager
"Multumim pentru sinceritatea și claritatea informatiilor Feng Shui. Delia a transformat locuința mea într-un spațiu armonios și personalizat. Am făcut o alegere înțeleaptă pentru o schimbare pozitivă în viața de zi cu zi!"
Radu Theodorescu
Manager devânzări