Contact

Analiza evenimentelor

Analizați configurările hărților Ba Zi pentru acele momente cheie din viata dumneavoastra. Identificați elementele dominante, stâlpii specifici și interacțiunile între aceștia pentru a înțelege impactul energetic al evenimentelor.

Examinați aspectele cheie precum relația dintre stâlpii Bazi, influența elementelor asupra aspectelor specifice ale vieții, cum ar fi cariera, relațiile sau sănătatea. Prin această interpretare, veți înțelege mai bine potențialul și repercusiunile evenimentelor respective.

Folosiți ceea ce ați descoperit pentru a lua decizii sau pentru a vă ghida în gestionarea situațiilor viitoare. Înțelegerea influențelor energetice din hărțile Bazi poate oferi indicii prețioase în luarea deciziilor sau planificarea viitoare.

Analiza evenimentelor

Astrologia chineză bazată pe Bazi ( sau Patru Coloane ) poate oferi o perspectivă asupra unor date favorabile pentru evenimente importante, cum ar fi nunta. Aceasta se bazează pe combinarea datelor de naștere ale celor doi parteneri pentru a identifica interacțiunile dintre elementele și stelele lor.

Pentru a alege o dată favorabilă pentru nuntă în funcție de astrologia chineză Bazi, iată câțiva pași:

Află datele de naștere: Obține datele exacte de naștere ale viitorilor miri ( an, lună, zi, oră ) pentru a construi tabloul Bazi al fiecăruia.

Vom interpreta Bazi-ul fiecărui partener și vă vom oferi orientare în identificarea unei date favorabile pentru nuntă. Vom lua în considerare interacțiunile dintre elementele și stelele personale, precum și influențele specifice ale anului respectiv în calendarul chinezesc.

Identifică datele favorabile: Pe baza analizei Bazi-ului fiecărui partener și a calendarului chinezesc, vom sugera anumite perioade sau date care se potrivesc mai bine pentru o nuntă în funcție de compatibilitatea energetică a celor doi.

Alegeți o dată: După ce ai informațiile poți alege una dintre datele recomandate pentru a organiza nunta. Este important să ții cont și de aspectele practice, cum ar fi disponibilitatea locației și a invitaților.

Amintește-ți că astrologia chineză Bazi poate oferi doar o perspectivă și o sugestie în alegerea unei date pentru nuntă. Multe cupluri combină această viziune cu aspecte practice și personale pentru a alege data potrivită pentru ei.

În general, părinții pot să își dorească să aleagă o dată care să fie considerată favorabilă din punct de vedere astrologic chinezesc pentru operația de cezariană a copilului.

Iată câțiva pași pe care i-ai putea urma:

Calculul datelor de naștere: Dacă știi data programată pentru operația de cezariană, obține informații precise despre aceasta.

Ca și în cazul nunții, putem interpreta datele specifice de naștere și oferim îndrumare în alegerea unei date favorabile pentru operația de cezariană. Vom lua în considerare Bazi-ul copilului și posibilele influențe ale datei asupra acestuia.

Identifică datele favorabile: Vom analiza Bazi-ul copilului și vom sugera perioade sau date care s-ar potrivi mai bine pentru operația de cezariană în funcție de aceste informații.

Discută cu echipa medicală: În final, după ce ai informațiile din astrologia chineză Bazi, ar trebui să discuți și cu echipa medicală care va efectua operația. Aspectele medicale și disponibilitatea în programul spitalului sunt, de asemenea, esențiale în alegerea datei pentru cezariană.

Este important să reții că, în cazul unei operații de cezariană, prioritatea principală trebuie să fie sănătatea ta și a copilului. Astrologia chineză Bazi poate oferi doar o perspectivă suplimentară și o sugestie în luarea unei decizii, dar decizia finală ar trebui să fie luată împreună cu profesioniștii medicali, ținând cont și de aspectele medicale și de siguranță.

Alegerea unei date favorabile pentru inaugurarea sau deschiderea unei clădiri, afaceri sau proiecte importante poate fi, de asemenea, o preocupare în astrologia chineză Bazi. Iată cum ai putea proceda:

Stabilește data de inaugurare: Decizia privind data exactă a inaugurării sau deschiderii este crucială. Acest lucru poate depinde de planurile tale și de disponibilitatea locației sau a evenimentului.

Consultă un specialist în astrologia chineză Bazi: Noi in calitate de experți în Bazi care să putem interpreta datele importante legate de evenimentul de inaugurare. Vom analiza Bazi-urile implicate și vom sugera date sau perioade care ar putea fi considerate favorabile pentru a avea succes și noroc în noul proiect.

Identifică datele favorabile: După analiza Bazi-ului, vom putea oferi informații despre perioade sau zile care ar fi considerate mai favorabile pentru inaugurare.

Planifică evenimentul: După ce ai informațiile de la noi, poți planifica evenimentul de inaugurare. Asigură-te că această dată se potrivește cu planurile și logistica evenimentului, precum și cu disponibilitatea participanților cheie.

Este important să reții că astrologia chineză Bazi poate oferi doar o perspectivă suplimentară în alegerea unei date pentru inaugurare. Decizia finală ar trebui să fie luată ținând cont de informațiile obținute de la noi, dar și de aspectele practice și logistice ale evenimentului. Prioritatea principală ar trebui să fie buna desfășurare a evenimentului și a noului proiect.

Alegerea unei date favorabile pentru începerea construcției unei case folosind astrologia chineză Bazi poate fi o preocupare pentru mulți oameni, căutând să își maximizeze norocul și succesul în proiectul lor.

Iată pașii pe care îi poți urma:

Stabilește data de începere: Decide când vrei să începi construcția casei.

Vom interpreta datele importante pentru tine și pentru familia ta ( în special pentru persoana care va fi principalul beneficiar al casei, dacă nu ești tu ). Vom analiza Bazi-urile implicate și vom sugera date sau perioade care ar putea fi considerate favorabile pentru începerea construcției, având în vedere aspectele astrologice.

Identifică datele favorabile: După analiza Bazi-ului, vom oferi informații despre perioadele sau zilele care ar fi considerate mai favorabile pentru a începe construcția casei tale.

Planifică cu constructorii și autoritățile: După ce ai informațiile de la noi, discută cu constructorii și autoritățile locale pentru a te asigura că data propusă se potrivește cu planurile lor și cu reglementările locale referitoare la construcții.

Este important să reții că decizia finală privind data de începere a construcției ar trebui să fie luată ținând cont de informațiile obținute noi in calitate de specialiști în Bazi și de aspectele practice legate de construcție. Astrologia chineză Bazi poate oferi o viziune suplimentară, însă aspectele practice și deciziile legate de construcție trebuiesc luate în considerare în mod legal.

Dacă te referi la o intervenție chirurgicală pentru tine sau pentru altcineva și încerci să identifici o dată favorabilă folosind astrologia chineză Bazi, procesul ar fi similar cu cel pentru alegerea unei date pentru alte evenimente importante.

Iată cum ai putea proceda:

Cunoaște data programată pentru intervenția chirurgicală: Obține informații precise despre data și ora planificată pentru operație.

Consultă un specialist în astrologie chineză Bazi: Caută un expert în Bazi care poate interpreta datele de naștere și poate oferi îndrumare în alegerea unei date favorabile pentru intervenția chirurgicală. Ei vor analiza Bazi-ul persoanei pentru care se planifică intervenția și vor sugera date sau perioade care ar putea fi considerate mai potrivite din punct de vedere astrologic.

Identifică datele favorabile: Astrologul va folosi informațiile din Bazi pentru a propune perioade sau date care să se potrivească mai bine pentru intervenția chirurgicală.

Discută cu echipa medicală: În final, după ce ai informațiile de la specialistul în astrologie chineză Bazi, este important să discuți cu echipa medicală care va efectua intervenția chirurgicală. Decizia finală trebuie luată împreună cu profesioniștii medicali, ținând cont și de aspectele medicale și de siguranță. Este crucial să te asiguri că intervenția se desfășoară într-un mediu sigur și într-un moment care este oportun din punct de vedere medical.

Este important să reții că, în cazul unei intervenții chirurgicale, prioritatea principală trebuie să fie sănătatea și siguranța persoanei care va suporta operația. Astrologia chineză Bazi poate oferi o perspectivă suplimentară, însă decizia finală ar trebui să fie luată în colaborare cu profesioniștii medicali.

Astrologia chineză Bazi poate fi folosită pentru a identifica momente favorabile pentru vânzarea sau cumpărarea unei proprietăți, oferind o perspectivă suplimentară asupra unor posibile date avantajoase. Iată pașii pe care îi poți urma:

Stabilește momentul dorit pentru tranzacție: Decide când dorești să vinzi sau să cumperi proprietatea.

Consultă un specialist în astrologia chineză Bazi: Noi, in calitate de specialisti în Bazi, putem interpreta Bazi-urile tale sau ale proprietății ( sau ale ambilor ) și să oferim o perspectivă asupra momentului potrivit pentru tranzacție. Vom analiza aspectele astrologice și vom sugera date sau perioade care ar putea fi considerate favorabile pentru vânzare sau cumpărare.

Identifică perioadele favorabile: După analiza Bazi-ului, vom putea oferi informații despre perioade sau zile care ar fi considerate mai favorabile pentru a efectua tranzacția.

Planifică tranzacția: După ce ai informațiile de la noi, poți planifica tranzacția în funcție de data recomandată și de aspectele practice legate de piața imobiliară, documente, agenți implicați și alți factori importanți.

Este esențial să reții că decizia finală de vânzare sau cumpărare a unei proprietăți ar trebui să fie luată în funcție de multiple aspecte, inclusiv informațiile oferite de astrologie. Aspectele practice, financiare și personale ar trebui să primeze și să fie luate în considerare în mod egal în procesul de luare a deciziei. Astrologia chineză Bazi poate oferi o viziune suplimentară, însă nu trebuie să fie singurul factor considerat într-o astfel de decizie importantă.

Testimoniale

"Apreciem în mod deosebit claritatea și transparența informațiilor oferite în cadrul serviciilor de Feng Shui. Prin abordarea personalizată adaptată nevoilor mele, spațiul meu de locuit a devenit un adevărat sanctuar de bine”
Alexandrina Dadu
Manager
“Alegerea acestui specialist a fost cu adevărat inspirată, iar aplicarea principiilor și sfaturilor practice a adus o transformare completă în atmosfera locuinței. Recomand cu încredere pentru oricine caută o schimbare pozitivă în viața lor!"
Apostu Adriana
Account manager
"Multumim pentru sinceritatea și claritatea informatiilor Feng Shui. Delia a transformat locuința mea într-un spațiu armonios și personalizat. Am făcut o alegere înțeleaptă pentru o schimbare pozitivă în viața de zi cu zi!"
Radu Theodorescu
Manager devânzări